+90 (264) 281 34 44 - 277 45 67

 Doktor Turgay ŞENEN, 1957 Yılında Bitlis’ de doğmuştur. İlkokulu Ankara Sakalar , ortaokulu Ankara Namık Kemal, liseyi Ankara Atatürk Lisesi’nde birinciliklerle bitirmiştir. 

Hacettepe Tıp Fakültesi’nden 1981’ de mezun olmuş olup aynı Fakülte de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı unvanını almıştır. 

Askerliğini Erzurum Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi’nde yapmıştır. Mecburi hizmetini yine Erzurum’un Oltu İlçesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak tamamlamıştır. 

1989’da Sakarya Doğumevi’ ne tayin olmuştur. 

2006’da kamu sektöründen emekli olarak ÖZEL SAKARYA SEVGİ POLİKLİĞİ TİC. LTD. ŞTİ ana kurucusu olmuştur. 2006’da ÖZEL SAKARYA SEVGİ POLİKLİNİĞİ açılmış ve 2 Yıl süreyle kliniğin direktörlüğünü yapmıştır. 

Şirkete ait SASEV dergisinin editörlüğünü yapmaktadır. 

Kadın kısırlığı konusunda birçok kongreye ve çalışmaya katılmıştır. VKV Amerikan Hastanesi Üreme Sağlığı Ünitesi ile İnfertilite Teşhis Tedavi ve Yardımla Üreme Teknikleri Uygulamalarında bulunmuştur. 

Yurt içi ve Yurt dışı Üreme Sağlığı Merkezleri ile Çalışmalar yapmaktadır.  

Kısırlıkla ilgili jinekolojik endoskopik cerrahi konusunda ekip çalışması yapmaktadır. 

Sosyal bir kişiliğe de sahip olan DR. S.Turgay ŞENEN  2007 yılından bu yana Sakarya Güzel Sanatlar Derneği ile birlikte okul öncesi çocuklara yönelik ANNEM Resim Yarışması organizasyonunu gerçekleştirmektedir. Bu organizasyonu Marka Sakarya’nın markalarından biri yapmak ve Türkiye genelinde ki okul öncesi çocuklarının anneler gününde Sakarya da buluştuğu bir şölene dönüştürmek arzusundadır. 

Evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce Bilmektedir.

İLKELERİMİZ

İlkelerimiz,
Sevgiyle kaliteli hizmet, güven, şefkat, ilgi güleryüz, temizlik, karşılıklı memnuniyet,
ileri teknoloji kullanımı, doğru teşhis, doğru tedavi ve bundan duyulacak manevi hazdır...

BİZİ TAKİP EDİN