+90 (264) 281 34 44 - 277 45 67

İki boyutlu  Ultrasound en ve boy,üç boyutlu ultrasound, en,boy ve derinlik özelliklerine göre  göre görüntü verir. 4 boyutlu ultrasound.ise 3 boyutlu görüntüyü eş zamanlı, hareketli olarak bir monitörde görüntülenmeye yarayan en son teknolojik üründür.
4 Boyutlu Ultrasound ile uygun görüntü alabilmek için amnion mayii yeterli olmalıdır.Ayrıca bebeğin duruş pozisyonu da önemlidir.

İnsanoğlu türünün devamı için üremenin önemini tarihin ilk dönemlerinden itibaren anlayıp, kısırlığa çareler aramaya başlamıştır. İnfertilite (kısırlık) insanlık tarihi boyunca çeşitli çözüm önerileriyle güncelliğini korumaya devam ederken, günümüzde çok sayıda çifti etkileyen bir sorun olmaya devam etmektedir. Bugün dünyanın çeşitli bölgelerinde değişmekle birlikte, kısırlığa ortalama %15 oranında rastlanmaktadır.

Menopoz, kelime anlamı olarak son adet kanamasına verilen isimdir. Ortalama 45-55 yaşları arasında , düzensiz adet kanamaları ile başlayan ve adetin tamamen kesilmesiyle sona eren kadın hayatındaki doğal bir dönemdir.

Yardımcı Üreme Teknikleri alanındaki en son gelişmelerden birisi olan IMSI (Intracytoplasmic Morphologically Selected Sperm Injection- Şekilsel olarak seçilmiş spermin sitoplâzma içine mikroenjeksiyonu) uygulaması tüp bebek tedavilerininen en önemli hedefi olan eve sağlıklı bebek götürme oranında artış  umudunu  vermektedir .

Stresin kısırlık üzerine olumsuz etkileri; kadınlarda hormon değişimi yaparak yumurta gelişim bozukluklarına sebep olması veya fallop tüplerinde spazm yapması şeklindedir. Erkeklerde ise stres sperm sayısını azaltabilmektedir.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

İLKELERİMİZ

İlkelerimiz,
Sevgiyle kaliteli hizmet, güven, şefkat, ilgi güleryüz, temizlik, karşılıklı memnuniyet,
ileri teknoloji kullanımı, doğru teşhis, doğru tedavi ve bundan duyulacak manevi hazdır...

BİZİ TAKİP EDİN